De eerste week van Lars

zondag 21 december 2008


Heden avond is er in Spijkenisse een vrouw aangehouden die er van verdacht werd regelmatig bij de plaatselijke bowlingbaan een bal te ontvreemden.
Zij verklaarde 8 maanden zwanger te zijn,maar dergelijke smoezen worden vaker gebruikt,ook tijdens belangrijke voetbalwedstrijden,waarbij ineens de bal verdwenen was passen vrouwen dit trucje toe,om op een goedkope manier aan een verjaardags of kerstkado voor hun man/vriend te komen.
Daar trapt men dus deze keer niet in en haar is voor 10 jaar de toegang in bowlingcentrum Spijkenisse ontzegd.

Iets wat mss nog problemen op kan leveren,omdat ze dinsdag de 23ste beslist wil gaan bowlen.

Mocht zij problemen op gaan leveren dan kunt u bellen met de politie in die plaats.
Haar signaliment is: Slanke blonde vrouw
Sportief gekleed
Zwarte sportschoenen (kan ze snel wegrennen)
Opvallend is de enorme ronde bal aan de voorkant op buikhoogte.

zondag 30 november 2008

Sportverkiezingen 2008



Voor de derde keer gewonnen...HOERA!

dinsdag 18 november 2008

28 weken buik.


De mooie babybuik van Samantha.

zondag 9 november 2008

Buikspieren kweken!


Vandaag een geheel nieuwe devinitie van buikspieren kweken ontdekt.
Wouter zit al een maand of 2 op de sportschool en ik moet toegeven,bij zijn armen en schouders werkt het prima.....maar bij zijn buik lijkt het niet te werken,die wordt steeds ronder en zachter ipv. harder.
Toen hij net lid was zei ik tegen hem,doe nou goed je buikspieren trainen,want spieren eten vet en dan verdwijnt je buikje vanzelf.
Zo zegt ie vanmorgen,nu die broodjes nog.......terwijl ik een enorm turks brood zie.
Ja,maar jij zei dat vet in spieren veranderen,dus ik dacht,veel vet eten!!!!zei hij.
Dus dacht hij,veel vet eten en aankomen,dan word ik supergespiert.
Ik ben toch even heel hard in de lach geschoten.
Hij neemt alles zo letterlijk en dan kan je weleens een misverstand krijgen.
Gelukkig zijn we er nu achter gekomen en moet hij maar weer gaan dimmen met al dat eten.
Hij kan heel goed lijnen,dus hoop ik dat er van de zomer een paar kadetjes te zien zijn ipv. het turks brood voor een groot gezin,hahaha.

donderdag 6 november 2008

maandag 6 oktober 2008

Prachtig foto vind ik dit.



ondanks alle schade.

Brand in Spijkenisse.


Samant....het lukt niet om een afspraak te maken bij de tandarts..zou de telefoon afgesloten zijn?????

Verwoesting!




Winkelcentrum Waterland...alles in de brand.

Na de brand






Dat was WC Waterland.....Sam herken je de tandarts nog???
Waar dat gele ding bezig is!

Zeer grote brand winkelcentrum Spijkenisse.



Niet alleen de c1000 is eraan gegaan.
Ook een chinees restaurant,het kruidvat,de primera,een verhage,het postagentschap,een grote sporthal en niet te vergeten onze tandarts praktijk en dat vind ik nog het lulligst,krijg dan ook spontaan kiespijn.
Enorme brand om van dichtbij te zien,helaas voor de mensen die rond het winkelcentrum wonen,die moesten met al hun vee hun huizen uit.
1 man probeerde zijn pc te redden,hihi.
Het is nu bijna kwart voor 1 en ze zijn er nog steeds niet klaarmee.
Toch raar om je winkelcentrum in vlammen te zien opgaan.
Ik hoop wel dat de beessies in de dierenwinkel,daar 5 meter vandaan het gered hebben.

Ga morgen gauw ff kijken daar.

donderdag 18 september 2008

Echo 21 weken


Deze is maandag gemaakt,precies 21 weken.

maandag 15 september 2008

woensdag 3 september 2008

Rootsriders tribute 2 Bob Marley.



Dit was het allerbeste van het Spijkenisse festival dit jaar.
Werkelijk een fantastisch optreden.
Ik had het niet willen missen!

vrijdag 15 augustus 2008

donderdag 7 augustus 2008


Een vrouw schrijft aan haar echtgenoot :

Lieve man,

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ruim zeven jaar ben ik een goede vrouw voor jouw geweest en ik heb niets dat dit bewijst. De laatste twee weken zijn een hel geweest.
Je baas belde vanmiddag om me te vertellen dat jij vandaag ontslag genomen hebt en dat was voor mij de laatste druppel.
Vorige week kwam je thuis en merkte niet dat ik mijn nagels had laten doen en naar de kapper was geweest. Ik kookte je favoriete eten, varkenscotelletjes met wortenlen, en had voor de gelegenheid een splinternieuw négligeetje aangetrokken.
Je kwam thuis, slokte je eten binnen in twee minuten en ging voor de tv zitten om direct na de match in slaap te vallen.
Je vertelt me nooit meer dat je van me houdt, je knuffelt of kust me ook niet meer. Ofwel ben je mij aan het bedriegen ofwel hou je niet meer van mij.
Wat ook de reden is, ik ben weg !

PS: Als je me wil zoeken, vergeet het. Jouw BROER en ik gaan samen in Spanje wonen! Nog een leuk leven gewenst!

Getekend : Je EX-vrouw...



Toen ze op Schiphol op het vliegtuig zat te wachten, werd haar naam afgeroepen. Bij de balie van de luchtvaartmaatschappij werd haar een brief overhandigd, die speciaal door een koerier gebracht was. In de brief stond het volgende :

Beste ex-vrouw,

Niets heeft mij vandaag meer plezier gedaan dan jouw brief te ontvangen.
Het is waar dat jij en ik al zeven jaar getrouwd zijn, maar een "goede vrouw" is toch iets anders dan wat jij bent geweest.
Ik kijk constant naar het Sportkanaal om je eeuwig gezeur niet te horen. Helaas werkt het niet.
Ik had wel degelijk gezien dat je haar er af was vorige week, het eerste wat in mij opkwam was te zeggen dat je "er als een man" uitzag !
Mijn moeder heeft mij altijd geleerd niets te zeggen als je niets positiefs te vertellen hebt.
Toen je mijn favoriete eten klaarmaakte, heb je mij waarschijnlijk verward met MIJN BROER, omdat ik al zeven jaar geleden gestopt ben met varkensvlees te eten.
Ik ging vroeg naar bed omdat ik gezien had dat het prijskaartje nog aan je negligé hing. Ik hoopte ook maar dat het puur toeval was dat mijn broer die morgen vijftig euro van mij geleend had en dat jouw negligeetje 49,95 euro kostte.
Nochtans, ondanks dit alles hield ik nog van je en hoopte ik dat we het terug goed konden maken.
Toen ik vanmorgen echter vernam dat ik de Euromiljonair-lotto van twaalf miljoen euro gewonnen had, heb ik mijn ontslag gegeven en ben twee tickets voor de Bahama's gaan kopen. Toen ik thuis kwam was je echter weg en vond ik je brief. Alles heeft zijn oorzaak, denk ik.
Ik hoop dat je het leven zal kunnen leiden dat je altijd wilde.
Mijn advokaat zegt me, nadat hij jouw brief gelezen had, dat ik geen cent met je zal moeten delen.
Dus het ga je verder goed.
PS. Ik weet niet of ik het je ooit verteld heb, maar mijn broer Karel werd oorspronkelijk als "Carla" geboren.
Ik hoop dat dit geen probleem zal zijn.

Getekend : STINKEND RIJK en SINGLE !

zaterdag 26 juli 2008

Op kamp



Brief van Timmetje aan zijn ouders.......

Lieve mama en papa

We moeten U van onze jeugdleider een brief schrijven, om jullie gerust te stellen, in geval jullie de overstroming hebben gezien in het nieuws.

We maken het goed. Er is maar èèn tent weggespoeld en ook twee slaapzakken. Gelukkig is niemand verdronken. Toen de overstroming gebeurde, waren we net op de berg naar Bartje aan't zoeken.

Oh ja, bel je even naar de mama van Bartje om te zeggen dat hij het goed maakt? Hij kan namelijk geen brief schrijven met zijn twee gebroken armen.

Ik heb mogen meerijden in de jeep van de reddingswerkers. Dat was tof!! Als het niet zo fel gebliksemd had zouden we Bartje nooit gevonden hebben. De jeugdleider was een beetje kwaad op Bartje, omdat hij alleen de bergen in trok zonder het te zeggen. Hij had het wel gezegd, maar de jeugdleider was toen bezig met de brand blussen, misschien heeft hij Bartje daardoor niet gehoord?

Wist je dat, als je een gasfles in het vuur gooit, dat die dan ontploft? Het hout van de bomen was te nat om te branden, maar wel èèn van de tenten en sommige van onze kleren. David zal er wel een tijdje raar uitzien, tot zijn haar weer is bijgegroeid.

Als de jeugdleider de minibus gemaakt krijgt, zijn we zaterdag weer thuis. Het was niet zijn fout dat we gebotst zijn. Toen we vertrokken, waren de remmen nog heel goed. De jeugdleider zegt dat het normaal is dat zo'n oude auto soms kapot gaat. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij geen verzekering kan krijgen. Wij vinden het wel een toffe wagen. De jeugdleider vindt het niet erg als we hem vuil maken. Er zijn tien zitplaatsen in, maar we kunnen wel met twintig in de auto. We mogen dan om de beurt op de bergwegen rijden, daar zijn veel bochten, da's dus wel spannend. Alleen spijtig dat de politie ons juist tegenhield toen ik aan't rijden was. Hij ging eens met jullie komen praten, zei hij.

Maak jullie niet ongerust, we zijn in goeie handen. De jeugdleider is echt een toffe knul. Deze morgen ging iedereen zwemmen in het meer. Ik mocht niet mee, omdat ik niet kan zwemmen, en Bartje kon ook niet zwemmen, met zijn gebroken armen. Maar we mochten wel met de kano's varen, wij met ons twee. Helemaal tot aan de overkant. Als je in't water kijkt, kun je de bomen zien die door de overstroming onder water staan.

Onze jeugdleider is niet zo lastig als die andere van vorig jaar. Hij werd zelfs niet kwaad toen we de zwemvesten vergeten waren. Hij heeft het te druk met het repareren van zijn auto, we laten hem dus zoveel mogelijk gerust. Oh en weet je wat? We hebben een cursus EHBO gehad. Toen Danny in het water dook en zich beschadigde aan zijn arm, hebben we zelfs geleerd hoe je een tourniquette legt. Da's een knoop om grote wonden mee af te binden. Ik heb toen wel moeten overgeven en sommige anderen ook, maar volgens de jeugdleider is dat omdat we die vieze kip gegeten hebben. Hij zegt dat die hetzelfde smaakte als het eten in de gevangenis. Ik ben echt blij dat de jeugdleider vrij is gekomen en dat hij nu met ons op kamp gaat om zijn leven te beteren. Hij zegt dat hij voortaan alles veel beter gaat doen. Wat is eigenlijk een pedaal-fiel? Zo ik ga stoppen met schrijven. Straks gaan we naar de stad om onze brieven te posten en om vasaline te kopen. Dat dient om spelletjes te spelen zegt de jeugdleider. Maak U niet ongerust. We maken het goed.

Uw Timmetje.

woensdag 23 juli 2008

12 vingertjes en 12 teentjes.


Baby met 12 tenen en 12 vingers geboren.

In de Amerikaanse staat Oregon is een jongetje geboren met twaalf tenen en twaalf vingers. Hoewel het vaker voorkomt dat mensen met één of meerdere extra vingers of tenen geboren worden, is de kleine Vincent toch iets unieker dan de rest.

Niet alleen heeft het jongetje aan elke hand en voet een extra lichaamsdeel, ze zijn ook nog eens allemaal volwaardig. Een extra vinger of teen is in de meeste gevallen een klein aanhangsel naast de pink of kleine teen.

zaterdag 19 juli 2008

Kijk nou...deze kreeg ik van Ineke doorgestuurd.


Dit filmpje is zeker de moeite van het kijken waard. Tony en John voeden een leeuw op die zij Christian noemen. Na een tijdje wordt Christian te groot om nog bij hen te kunnen blijven en laten ze hem vrij in het wild. Na hem een jaar niet gezien te hebben, reizen Tony en John naar Afrika voor een ontmoeting met Christian. Deskundigen hebben hen nadrukkelijk verteld dat Christian hen niet meer zal herinneren. Is de leeuw hen vergeten en ziet hij ze nu als lunch??

vrijdag 18 juli 2008

Ardennen 2008

Als je wilt lachen moet je deze zien!!!


Ik heb hem al een jaar op mijn laptop staan en elke keer als ik hem zie glij ik weer van mijn stoel van het lachen om deze inmiddels ontslagen presentator.
Hij is maar een eigen radiostationnetje begonnen in zijn eigen garage,whahaha.

Wouter in de gulle geus.

dinsdag 15 juli 2008

Lieve beertjes in het berenbos mmm.



Let op....het spreekwoord!!!
2 beren vechten om 1 been en de derde gaat er mee heen.

maandag 14 juli 2008

Echo van Samantha


De eerste foto van het kindje van Sam en Renè.
12 weken zwangerschap en alles is al goed te zien.
Heel erg leuk!!!

dinsdag 8 juli 2008

zaterdag 5 juli 2008

dagje ouwehands dierenpark



ik werd spontaan verliefd op het berenbos...dat vind ik het enigste interessants daar.
echt heerlijk om te zien,zeker als ze eten krijgen.
je bent soms op 1 meter afstand van de beren met een nare voorgeschiedenis.
zij hebben daar ook het allerbeste leefgebied.

woensdag 4 juni 2008

Het moet nu echt niet veel gekker meer worden!!!




Zo sprong mijn zoon vandaag tevoorschijn!
Ook dat nog,dacht ik,haha.
Maar gelukkig,hij is geen travestiet geworden,mijn kleren zijn veilig...het was slechts voor een weddenschap...prachtig.

maandag 2 juni 2008

Kadootje!


Sam en Renè kwamen mij gisteren een kadootje brengen.
Nu zijn kadootjes altijd al heel spannend,maar deze was wel heel bijzonder.
De verbazing stond op mijn gezicht bij het zien van..........een positieve zwangerschapstest!!!
De boeven hadden het al vanaf donderdag geheim gehouden,om het op deze manier te vertellen...wel heel origineel natuurlijk.
Het is fantastisch om te horen dat je dochter zwanger is.
Ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat ze een wolk van een babytje krijgen.

Lieve Samantha en Renè...van harte gefeliciteerd...kussssssssssssssssssssssss

donderdag 21 februari 2008

dinsdag 19 februari 2008

woensdag 16 januari 2008